Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007

ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΣΚΥΛΙ!!!!

Απιστευτο!!!Προσεχω τρία αδεσποτα (ταισμα,εμβολια κτλ) και βρηκα το ενα μαχαιρωμενο!!Ευτυχως το προλαβαμε με την βοηθεια της κτηνιατρου αλλα θελω να δω ποσο μαγκες μπορουν να γινουν καποιοι θρασυδειλοι ακομα....Φυσικα ειναι μεγαλο κατορθωμα και ηρωισμος το να μαχαιρωσεις ενα αδεσποτο σκυλι που οταν το φωναξεις τρεχει κουνοντας φιλικα την ουρα του...Και φυσικα ολα αυτα εν κρυπτω ετσι??Εχετε δει ποτε καποιον να βαζει φολα??Φυσικα οχι!!
Ασπρουλα τη γλιτωσες παλι μεχρι την επομενη......Συνεχισε να εμπιστευεσαι τους ανθρωπους και να παιζεις μαζι τους....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καταραμενος να ειναι αυτος που το εκανε..δε μπορει να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι...

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε σένα που φροντίζεις τα αδέσποτα , το ίδιο κάνω κι εγώ με οποιοδήποτε κόστος και δεν εννοώ μόνο οικονομικό. Υπάρχουν ένα σωρό υπάνθρωποι που μισούν τα ζώα και όταν τα φροντίζεις είναι σαν να τους κόβεις την δική τους μπουκιά από το στόμα. Τους ενοχλεί η παρουσία της φύσης σε οποιαδήποτε έκφραση της. Αν ήταν δυνατόν να εξαφανίσουν κάθε τι ζωντανό και να υπάρχουν μόνο αυτοί. Και το χειρότερο είναι πως αδίστακτα τα θανατώνουν η τουλάχιστον το επιχειρούν. Το αδίκημα αυτό διώκεται ΠΟΙΝΙΚΑ και καλό θα είναι να παραπέμπουμε τα ανθρωπόμορφα τέρατα στην δικαιοσύνη αν κάτι τέτοιο πέφτει στην αντίληψη μας. Υπάρχει νομική ομάδα που ασχολείται με αυτό σε φιλοζωικούς συλλόγους.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλα αυτά τα σκουλίκια (βρίζω τα σκουλίκια τώρα) στην επόμενη τους ζωή να γεννηθούν ζώα και να έχουν την ίδια μεταχείρηση!