Τρίτη 21 Αυγούστου 2007

ΓΙΔΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ!!!!!!

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο!!Ειπαμε οτι ζουμε στην Ελλαδα,τη χωρα του μπαχαλου, αλλα να εκτρεφουν συνεργεια αυτοκινητων και....γιδες πρωτη φορα το βλεπω!!Υπαρχει ενα συνεργειο στη Νικαια που αντι για σκυλο εχει δεμενο εξω απο το μαγαζι ενα γιδι!!Το περιποιειται εχοντας του ενα σκοινι 50 εκατοστα (μην το πατησει και κανα αυτοκινητο) και το ταιζει με λουκουλια γευματα (βλεπε ξερο ψωμι).Νερο πουθενα γιατι μαλλον πιστευει οτι εχει καμηλα και δεν χρειαζεται νερο....Τι να πεις...Φανταζομαι θα καμαρωνει κιολας γιατι θα το σφαξει και θα εχει φρεσκο κρεας...Που να του κατσει στο λαιμο!!!Οι φιλοζωικες που ειναι???Διακοπες???Σφαξτο ρε μεγαλε γρηγορα το ζωντανο τουλαχιστον,μη βασανιζεται αλλο.Και κοιτα να φερεις κανα γουρουνι μετα που να σου μοιαζει κιολας!!!

1 σχόλιο:

Stardustia είπε...

Mπορεί ξέρεις να την έχει για γούρι!!!!!
Σοβαρά τώρα,
αφού έχουμε μεγάλα ζωντανά, φιταγμένα για καθημερινό τρέξιμο χλμ σε διαμερίσματα, καϋμένα πτηνά σε μικροσκοπικά κλουβιά που ούτε τα φτερά τους δεν μπορούν να τεντώσουν, γιατί να μην έχει κι αυτός μια γίδα εκεί στο συνεργείο... ίσως θέλει να πίνει φρέσκο το γάλα του!!!

τελικά τα ζώα ή τα σέβεσαι ή όχι, ή τα αντιμετωπίζεις ως πλάσματα με ανάγκες ή ως ένα ακόμη απόκτημα, ας είναι και γίδα, ας είναι και σε συνεργείο...